ADUN DAP Penang gelar rakyat MONYET?


RSN Rayer ADUN DAP-Seri Delima semalam telah membuat kenyataan didalam Sidang DUN P.Pinang bahawa penduduk-penduduk kampung yang membuat demonstrasi protes dihadapan bangunan DUN tersebut sebagai MONYET!

Diatas kapasiti apakah kafir harbi ini sesuka hati boleh menggelarkan penduduk melayu P.Pinang dengan panggilan sedemikian? Apakah ini tahap mentaliti seorang wakil rakyat DAP?

Sudahlah kerajaan DAP negeri merampas hak penduduk-penduduk kampung asal di P.Pinang, dan apabila penduduk-penduduk membuat bantahan, digelar pulak mereka itu sebagai monyet!

Celaka sungguh kafir DAP yang ada di negara kita ini. Mereka bukan sahaja tak tahu menghormati hak bangsa melayu, tetapi mereka-mereka ini juga buta perut kerana sanggup menghina bangsa yang pernah memberikan kerakyatan kepada nenek moyang mereka di negara ini.

Tanah penduduk melayu P.Pinang “dirampas”, hak penduduk kampung juga dinafikan oleh kerajaan cina kiasu Melaka Lim Guan Eng. Kini melayu hendak dipanggil pula sebagai MONYET??

Sebelum ini, sahabat si kafir Rayer ini si Jagdeep bertanggung jawab mencadangkan penggunaan bahasa Inggeris sebagai bahasa kedua di P.Pinang. Nak jadi macam Singapork lah konon-kononnya. Dia lupa bahawa ini Tanah Melayu! Dan dengan hanya pegang satu negeri, dia dah nak buat suka-suka hati mak bapak dia saja..

Ini lah perangai sebenar kafir laknat DAP yang patut penyokong totok melayu PAS dan PKR sedar. Jangan jadi buta tuli sangat sampaikan hal-hal menjatuhkan maruah orang melayu macam ni pun masih tak nampak.

Hari ini DAP berani menghina melayu kerana sokongan dari melayu-melayu jumud berotak gampang didalam PAS dan PKR. Patutnya, buang kewarganegaraan saja melayu-melayu yang bersekongkol dengan kafir laknat DAP didalam menghancurkan bangsa melayu di dalam negara ni.

PAS dan PKR kini dah menjadi umpama si Kitol moden didalam memporak perandakan bangsa Melayu dan agama Islam di Malaysia.

Jadi, nak salahkan kafir celaka DAP saja pun tak boleh jugak didalam hal penghinaan bangsa melayu ni, sebab yang jadi barua talibarutnya adalah melayu-melayu haprak PAS dan PKR.

Sepuluh keturunan pun tak akan dapat menyucikan pengkhianatan PAS serta PKR terhadap bangsa melayu dan juga agama Islam didalam negara ni!

-Paklong-

Posted in Labels: |

7 comments:

 1. Anonymous Says:

  Sapa PARIA ni? Tak kenai pon PARAI ni...itam legam macam berok ja...

 2. Anonymous Says:

  Itulah yang kita patut sedar bahawa semua ahli DAP khafir Harbi ni memang mempunyai agenda nak merampas hak Melayu dinegeri ini. Inilah bangsa dan golongan yang tak mengenang budi,dah dapat segala kemudahan dinegeri ini...dia nak pijak orang yang bagi dia segala kemudahan itu. Bangsa Paria ni betul2 tak sedar diri dan patut dinyahkan daripada negeri ini.

 3. Anonymous Says:

  Babi sial untuk semua keling pariah yang kurang ajar ni... bukan kulit je hitam, hati dan otak pon gelap, busuk... berok punya keling... heiii geram betol aku.. babbbiiiiiiii keliiing

 4. hanizam Says:

  ala...orang penang gak nak perubahan...kalau dah sampai kena hina taraf "BERUK", tu kira hadiah dari PAKATAN...

  HHHmmmm, BERUK pun BERUKlah...tu dah jadi pengajaran pada orang penang...nak sangat perubahan...

  PRU 13, buatlah perubahan yang sepatutnya...jangan pisang berbuah kali kedua...

 5. Anonymous Says:

  keling paria ni lah yg patut di hantar balik ke negara asal...perpatah melayu pernah berkata "jika jumpa ular dengan paria ni siapa patut di palu"? jawapnya paria ni...ular tak semesti mematuk tapi paria ni..belit kalahkan ular.. fikir2kan

 6. Anonymous Says:

  PARIA ni la BAPAK kpd segala MONYET

 7. Anonymous Says:

  Betul tu...nk sgt perubahan ni lah perubahan yg dpt.sampai dh nk tergadai negeri sendiri. skrg ni paria2 haram bejadah kt penang dh makin besar kepala gara2 PKR memerintah. tu pun org melayu penang x mau nk sedar2 lg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...