Salam Takziah diucapkan dari PPUBNT diatas kematian Ketua Penerangan Pemuda Bahagian Lipis


KUALA LIPIS 5 Nov. – Ketua Penerangan Pemuda UMNO Bahagian Lipis Norshamsul Azman Mokhtar, 36, yang mengikuti Pemuda Pahang berkempen di Galas, meninggal dunia di Hospital Gua Musang petang semalam. Norshamsul Azman meninggal dunia pada pukul 4 petang selepas mengalami muntah darah dan doktor mengesahkan paru-parunya dijangkiti kuman, kata Ketua Pergerakan Pemuda UMNO Pahang, Abu Jimi Samat ketika dihubungi di sini hari ini.

Beliau berkata, Norsyamsul Azman dari Kampung Chegar Perah di sini ke Galas bersama-sama 30 anggota Pemuda Pahang bagi membantu kempen calon Barisan Nasional pada Pilihan Raya Kecil (PRK) Dewan Undangan Negeri (DUN) Galas. "Kali terakhir saya berjumpa Allahyarham ialah sehari sebelum hari pengundian DUN Galas ketika kami keluar beramai-ramai untuk makan di Kesedar Inn, Gua Musang.

"Kami menjaga peti undi berbeza dan jarang berjumpa kerana masing-masing sibuk dengan urusan berkempen tetapi dia bersungguh-sungguh mengajak keluar pada malam itu walaupun kawasan yang beliau jaga agak jauh dari Kesedar Inn,” katanya yang telah 17 tahun mengenali arwah. Beliau berkata, jenazah Norshamsul Azman selamat dikebumikan di tanah perkuburan Islam Batu 8 Jalan Kuantan-Gambang dekat Kuantan pagi ini. – Bernama

AL-FATIHAH SAHABAT....JASAMU TETAP DIKENANG, PERJUANGAN MU AKAN KAMI TERUSKAN DEMI SEMUA YANG TERCINTA....MOGA DIRIMU DITEMPATKAN DISYURGA BERSAMA MEREKA YANG MENEGAKKAN INTIFADA UMNO SELAMANYA....

Posted in Labels: |

1 comments:

  1. Anonymous Says:

    paru2 allahyarham kena jangkitan? masa prk di galas?...bro ada kena- mengena dengan air di kelantan yang kotor dan berkeladak tak?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...